Carsec - autosignalizācijas
 
   
   
   
Auto drošība  
 
Signalizācijas  
  StarLine  
  Meta System  
  Vodafone  
Imobilaizeri  
Steelmate  
GPS/GSM izsekošanas ierīces  
Mehāniskie drošības līdzekļi  
StarLine  
Video/TV sistēmas  
 
Parkošanas sistēmas  
 
Videokameras  
 
Videodispleji  
 
Aksesuāri  
 
Audio  
 
Papildierīces  
 
Cenas  
 
   
Latvijas Reitingi
Top.LV

eXTReMe Tracker

StarLine S9 PRO

 

Advanced smart security-telematic system with Bluetooth Smart tags, 3G GSM, GPS, CAN, Mobile App and remote start.
2G GSM, GPS-GLONASS, 2 Bluetooth tags, Bluetooth Smart Authorization, StarLine Mobile App, 2CAN-2LIN, SuperSlave, Pin-Code authorization, iCAN engine block, iKey keyless bypass, factory Keyless entry protection, Smart OBDII diagnostics, 3D shock tilt sensor, temperature sensor, Webasto/ Eberspacher control, hands-free, Antihijack, microUSB, siren, valet button with LED, remote start, GPS-GLONASS + optional extension analog inputs/outputs module.

AIZSARDZĪBAS TEHNOLOĢIJAS

VIEDAIS DIALOGS
Viedais dialoga vadības kods ar individuālām šifrēšanas atslēgām garantē uzticamu aizsardzību pret visiem pazīstamajiem kodu uzlauzējiem.
AIZSARDZĪBA PRET RADIO TRAUCĒJUMIEM
“StarLine” pārliecinoši darbojas ekstremālos pilsētas radio traucējumu apstākļos, pateicoties unikālam šaurjoslas uztvērējam ar klusu pastiprinātāju.
VIEDĀ AUTORIZĀCIJA UN KONTROLE AR BLUETOOTH
Īpašnieks var kontrolēt visas drošības funkcijas ar nelielas, ūdensdrošas bezvadu ierīces vai StarLine mobilās lietotnes (pieejams iOS un Android viedtālruņiem ar Bluetooth 4.2 un jaunāku versiju) palīdzību pat bez GSM tīkla pārklājuma.
VIEDAIS 3D SENSORS
Viedais 3D sensors ar tālvadības iestatījumiem reģistrē triecienus, automašīnas pacelšanu un evakuāciju, kā arī izvērtē braukšanas drošību.
SUPER SLAVE FUNKCIJA
Automašīnas drošības vadība ar StarLine tālvadības brelokā ietverto uzticamo rūpnīcas papildu autorizāciju vai StarLine mobilo aplikāciju viedtālrunī.
AIZSARDZĪBA PRET ZĀDZĪBU (PIN-KODS)
Papildu autorizācija droši aizsargā automašīnu pret aizdzīšanu, pastiprinot parastās signalizācijas aizsargfunkcijas. Braukt var tikai pēc individuāla PIN koda ievadīšanas, izmantojot automašīnas pogas.
DZINĒJA SLĒPTĀ BLOĶĒŠANA
Unikāla patentēta iCAN tehnoloģija garantē drošu aizsardzību, izmantojot slēpto dzinēja bloķēšanu ar CAN un LIN bus automašīnu kopni.
PRETLAUPĪŠANAS FUNKCIJA
StarLine aizsargā pret zādzību un nolaupīšanu ar drošu dzinēja bloķēšanu kustības sākumā, ja marķējums netiek konstatēts, vai ar īpašnieka komandu, izmantojot GSM saskarni.
ĪPAŠI AUGSTA ENERGOEFEKTIVITĀTE
“StarLine” garantē zemu enerģijas patēriņu, saglabājot pietiekamu akumulatora uzlādes drošību līdz 60 dienām aizsardzības režīmā, pateicoties patentētām progresīvām tehnoloģijām un programmatūras risinājumiem.
KUSTĪBAS SENSORS
Ar integrētu kustības detektoru StarLine nosaka transportlīdzekļa kustību, informējot īpašnieku par notikušo un aktivizējot pastāvīgu izsekošanu vai apturot dzinēju.

SERVISA TEHNOLOĢIJAS

GSM TELEMĀTIKA
Pārvaldiet automašīnas apsardzi no jebkura pasaules punkta. Uzlabotās tehnoloģijas GSM-GPRS un GPS-GLONASS sargās jūsu drošību.
BEZMAKSAS UZRAUDZĪBA
Ar vienkāršu un ērtu uzraudzību StarLine online jūs varēsit uzzināt sava transportlīdzekļa atrašanās vietu ar dažu metru precizitāti.
DZINĒJA PRIEKŠSILDĪTĀJA KONTROLE
Webasto un Eberspächer priekšsildītāju vadība ar divvirzienu tālvadības pulti, īsziņu vai mobilo aplikāciju StarLine Mobile App.
VIEDĀ DIGITĀLĀ INTEGRĀCIJA
2CAN + 2LIN interfeiss nodrošina vienkāršu, ērtu un drošu StarLine drošības sistēmas uzstādīšanu automašīnām, kas aprīkotas ar CAN un LIN bus.
VIEDAIS APKĀRTCEĻŠ BEZ ATSLĒGAS
Ietaupiet, nepērkot rezerves atslēgu vai aizdedzes atslēgas dublikātu, kas nepieciešams, lai iedarbinātu automašīnas dzinēju. Ar StarLine iKey iespējams apiet imobilaizeru un iedarbināt dzinēju ar ciparu riepām CAN vai LIN bus.
ELASTĪGI UZSTĀDĪJUMI
Programmējami uzstādījumi ar elastīgiem iestatījumiem paplašinātām automašīnas drošības un komforta funkcijām.
DZINĒJA ATTĒLINĀTA IEDARBINĀŠANA
Intelektuālā automašīnas iedarbināšana ļauj iedarbināt dzinēju no attāluma un automātiski atbilstoši temperatūrai, noteiktam laikam, nedēļas dienām vai tad, kad nosēdies akumulators.
GUDRĀ AUTO DIAGNOSTIKA
Ekonomējiet līdzekļus par transportlīdzekļa diagnostiku - saņemiet paziņojumus par automašīnas stāvokli mobilā tālruņa StarLine lietotnē vai tīmekļa vietnē starline.online.
BRĪVO ROKU REŽĪMS
StarLine deaktivizēs drošības režīmu, kad īpašnieks pietuvosies automašīnai uzlīmes bezvadu uztveršanas zonas attālumā.
KEYLESS GO REŽĪMA AIZSARDZĪBA
Intelektuālā StarLine aizsardzība bloķē visus nesankcionētos mēģinājumus atslēgt rūpnīcas signalizāciju un atvērt automašīnu, uzlaužot Keyless Go sistēmas.

 


uz augšu
   
SIA "CARSEC"
Lielirbes iela 1, A207 kab.,
Rīga, LV-1046, Latvija
Tālr.: (+371) 29236980
E-pasts: carsec@carsec.lv

Uzstādīšanas centrs
Rīga, Latvija
Tālr.: (+371) 29236980
 
 
 
uz sākumu angliski krieviski